Det Azurblå Universitet

Leder: Orestes Visilius

Det største kendte samlingssted for magikere. Universitetets bygning er i sig selv et umådeligt imponerende skue. En stor central kuppel omgives af flere mindre kupler og håje tårne. Alle i den distinkte dybe azur-farve der har givet universitetet sit navn. Hævet på et højdepunkt i byen, er universitetet synligt på lang afstand. Bygningens facade er dekoreret med smukke glasmosaikker og gyldne mønstre, samt vand der løber i smukt anrettede løb og ender i et stårslået vandfald i midten af den store trappe der leder ned fra universitetet. Her vokser også en fantastisk, der med lidt magisk hjælp står grønnere og mere levende end de fleste andre planter.

Indenfor hersker en lige så eventyrlig skønhed, hvor de mange sale og gange kan forvilde den besøgende til at tro at evigheden har taget bo på netop dette sted. 

Universitetet rummer et offentligt område, hvor de fleste med minimal formalia kan få adgang til at beundre Universitetets vælde, forhandle magiske genstande og læse udvalgte bøger

Alt efter ens rang som magiker, eller hvem man kan få en anbefaling fra, kan man derudover få adgang til andre dele af universitetet. Det er meget almindeligt at magikerlærlinge bliver sendt til universitetet med en anbefaling fra deres mester, for at studere i en periode.

De fleste af de større magikere der har bo her, ejer typisk deres eget private mini-plan, hvor de kan få lov at forske uforstyrret

Det Azurblå Universitet

Oyekars Krone TheTrine TheTrine