Wabeh

Description:

Wabeh er meget gennemsnitlig i højden, men meget kompakt bygget og muskuløs. Olivengrøn hud, gyldenbrune øjne, kastanjefarvet hår. Snaggle tooth – kun en af hendes ork-hjørnetænder i undermunden voksede ordentligt frem.

Hun er ret forfængelig, men hendes idé om, hvad der er smukt og sejt er måske ikke nødvendigvis, hvad andre ville syntes. Man er vel barbar og halvork! Ar er for eksempel seje, og vidner om at hun har været modig og overlevet en masse ting. Hun ville således blive dybt fornærmet, hvis en magiker foreslog at fjerne eller formindske dem. Hun er meget glad for små trinkets og pynt, og har et lille kit i en pung med en lille kniv, nål og lignende, så hun kan lave f.eks. perler.

Hendes totem betyder meget for hende, hun er meget spirituelt anlagt, og har stor respekt for dyr og natur. Således er hun ikke meget for at slå dyr ihjel med mindre det er selvforsvar, mad, eller en del af et ritual, og det er vigtigt for hende, at vise respekt overfor det døde dyr. Da hun tror meget på totems, spirit guides og denslags, kan hun ofte finde på, at tage noget fra det døde dyr og lave det om til en trinket, amulet eller lignende, så dyret på dette vis er med hende i ånden.

Hendes udvalgte totem spirit er sjakalen, og som en del af hendes coming of age ritual skulle hun jagte en sjakal, da det er vigtigt at have et fysisk totem objekt. (”You must make or acquire a physical totem object- an amulet or similar adornment—that incorporates fur or feathers, claws, teeth, or bones of the totem animal. At your option, you also gain minor physical attributes that are reminiscent of your totem spirit.”) Hun har derfor en halskæde af sjakaltænder og benperler som hendes hovedamulet, men har derudover også garvet skindet, så dens hoved er lavet om til en slags pauldron hun bærer på venstre skulder, en anden del af skindet blev lavet om til punge hun har hængt på sit bælte, der indeholder hendes trinket-kit, flintesten, penge og andre småting. Endvidere fik hun lavet den ene lårbensknogle om til en benfløjte. Hun har også selv pådraget sig mindre fysiske attributter fra sjakalen – hendes øjne er gyldenbrune ligesom en sjakals, og hendes negle er mere klo-agtige. Viltert hår med fletninger, perler, fjer, you name it.

Bio:

Wabeh

Oyekars Krone TheTrine moonykins