Morgana

Description:

Udseende
Morgana har hvidligt hår, altid sat op og gerne med små perler eller fjer som pynt. Hun er tynd (på grund af graviditeten) og mangler det ene bryst. Hun er stoppet med at være det som en badge of honor og har altid løshængende kapper eller tøj ned foran, så det ikke kan ses. Hendes tøj var fint engang, men er nu mere eller mindre stained af rejser og kamp. Hun er en smuk kvinde, men der er noget i hendes øjne der gør, at hun ikke er så approachable. Hun har altid sin stav af knudret, gammelt træ med sig og en crossbow på ryggen. Hun er gravid, men man kan ikke se det så godt på grund af hendes størrelse.

Ved sin side har hun ravnen Balaam, der indtil besøget på Dalgard var et godmodigt, men rimelig svagtopfattende og klodset dyr. Balaam har siden ændret sin væremåde drastisk, og er pludselig blevet meget kølig, præcis og observerende. Ud over det, har hans øjne begyndt at glimte med et azurblå skær

Personlighed
Morgana er lidt af en bitter dame og har altid et fjendtligt ord eller en sarkastisk bemærkning at sige. Hendes personlige mål med at få bragt sin søn (som hun nu er gravid med) ind i verdenen. Han er hendes et og alt siden hun forsøgte at genoplive sin dødfødte søn og blev fordrevet fra sin hjemby. Hun tror oprigtigt på at det, hun er gravid med er hendes søn og hun er uvigeligt loyal til ham. Hun er ligeglad med resten af verden og i virkeligheden er det nok et personligt vendetta mod alle andre, at hun slipper sin søn løs.

Hendes svaghed er nok at hun vil gøre ALT for at hendes søn skal leve, da dette ikke nødvendigvis indbefatter logisk tænkning men en masse følelser, men det er også sommetider hendes største styrke at kunne kæmpe indædt for ham.

Bio:

Morgana

Oyekars Krone TheTrine emilie_ka