Felix Basset

Alkoholisk krydsning mellem Flynn Ryder og Tzekel Khan

Description:

Udseende
Felix er høj og slank, beskrevet af mange som en køn mand og han ved det. Hans mørkebrune skæg og hår er velplejet. Han har grønne øjne og generelt smalle ansigtstræk, hvilket generelt minder folk om elvere. Hans ører er også lidt spidsere in normalt. Eftersom han er bueskytte har han ikke mange ar som mange andre eventyrere, men har solbrun hud som resultat af at have været mange timer ude i solen. Kort sagt ligner han helten fra et børneeventyr.

Han er dygtig (nogle gange) med sin bue, men bærer også på et sort sværd og en normal dagger.

Personlighed
I modsætning til mange andre tilbeder Felix ingen guder, men har altid været selvoptaget med en distinkt følelse af at han er bedre end andre og at reglerne ikke omhandler ham. Han kan være charmerende og vil ofte forsøge at tale den vindende side efter munden, mens han prøver at finde ud af hvordan han bedst ender på toppen.
Når der er noget han vil opnå er han ofte villig til at se igennem fingre med hvilke midler der skal bruges for at nå målet.

Baggrund
Oprindeligt søn af en møllerfamilie, som han selv mener blev ødelagt af elvere. I hans øjne skylder verden ham mere status, som den der blev taget fra hans familie på grund af elverne. Han holder meget til på den lokale kro, hvor han drikker indtil den sidste mønt er brugt. Efter en uheldig situation med en lokal gift kvinde stak han af og har siden da snydt og bedraget sig vej til Møntby, men har holdt fast i drukvanerne.

Bio:

Felix Basset

Oyekars Krone TheTrine FelixBasset