Eristel Calad

Høj med isblå øjne. Lys hud og nærmest hvidt hår

Description:

Eristels fremtoning er højtidelig; fattet og myndig. Man fornemmer hvordan hendes alder har givet hende en stor indsigt i mange ting her i verden.

Bio:

Eristel holder til i Tavartil – Tindeskoven, hvor hun virker som heler. Det er dog ikkke unormalt at hun fra tid til anden tager på en længere rejse ud andre steder i verden.

Af samme grund er hun også blevet kendt flere steder som den Hvide Healer, den Hvide Elver, eller Healeren fra Tindeskoven.

Om hende siges det at hun har en større indsigt i naturens kræfter og verdens liv, end de fleste andre, og hun står altid klar for at hjælpe der, hvor hun kan

Selvom det forlyder nogen steder at hun er en af Bjergelverne, vil man med lidt viden om Bjergelverne hurtigt erkende at hun nok har gener fra dem – hvadenten hun er hel eller kvart – men ikke er fuldblodsbjergelver.
Hendes aner har dog skænket hende en meget højere alder end almindelige elvere, og selvom hun ikke snakker vidt og bredt om sin fortid, vil det slet ikke være galt at skyde på at hun er mindst 200 år gammel

Eristel Calad

Oyekars Krone TheTrine TheTrine